Over VakOpticiens

vakopticiensVakopticiens is ontstaan uit de noodzaak een antwoord te geven op de vele brillenketens die met agressieve reclame uitingen vaak maar 1 ding voor ogen hebben en dat is snel en veel geld verdienen. Iedereen mag tegenwoordig zichzelf opticien noemen. Zonder gehinderd te worden door enige kennis van het optiekvak. Waar voorheen een opleiding nodig was tussen de vier en zes jaar. Is er nu niets meer nodig en mag iedereen als opticien beginnen. Een korte interne cursus volstaat al.

Zelfstandige opticiens hebben een hele andere kijk op het optiekvak. Een zelfstandige opticien levert graag kwaliteit, heeft zich jarenlang bekwaamd in het optiekvak. Wilt graag investeren in de toekomst en hoopt niet alleen een eenmalige verkoop te doen. Maar hoopt dat u de rest van uw leven een vaste klant blijft. U kunt dan ook altijd terecht bij uw opticien. Dit is een hele andere insteek dan de meeste brillenketens hebben.

VakOpticiens is een samenwerking van zelfstandige opticiens die u in heel Nederland kunt terugvinden. Samen hebben we slechts 1 doel voor ogen en dat is de beste kwaliteit bril of lenzen leveren, met de allerbeste service tegen de beste prijs. Dit doen we door de juiste informatie met u te delen. En het makkelijk te maken een goede opticien in uw buurt te vinden.

Wilt u een link op VakOpticiens

Wilt u als zelfstandig opticien zich aanmelden bij VakOpticiens dan bent u van harte welkom. Graag maken we met u een afspraak om kennis met elkaar te maken. Lijkt het u wat om mee te doen met VakOpticiens dan krijgt u een vermelding op onze website. Zodat u nog makkelijker gevonden kan worden door uw klanten maar er is meer, veel meer zelfs.

Uw autoriteit verhogen

Wilt u aan uw klanten laten zien dat u de beste opticien bent en daadwerkelijk verstand heeft van optiek. Dan is er 1 manier om dit te laten zien. Schrijf regelmatig een blog artikel op VakOpticiens. Wij plaatsen dit artikel in ons blog met uw naam eronder. Dit artikel verwijst naar uw vermelding op VakOpticiens waardoor u nog sneller en makkelijker gevonden kan worden door uw klanten op internet. Omdat niet alleen u dat doet maar ook uw collega’s. Ontstaat er een ontzettend interessant blog boordevol informatie voor de consument. Waar uw klant alles kan vinden over optiek maar wellicht nog belangrijker. U kan laten zien dat uw klant bij u op het juiste adres is.

Wilt u een goede website voor uw winkel

Wilt u zich als zelfstandig opticien goed profileren en gevonden worden door uw klanten. Kunt u niet meer zonder een goede website. Een website maken kan bijna iedereen maar ook goed gevonden worden op internet is een hele kunst.

Wij weten wat belangrijk is

Belangrijkste is een goede website en dat is niet alleen de site die u ziet maar ook het technische gedeelte achter de website. Daarnaast moet een website seo technisch in orde zijn. Maar met alleen een website bent u er niet. Regelmatig moet de beveiliging geüpdatet worden. Nieuwe technieken geïmplenteerd worden en wellicht iets simpels worden veranderd als de openingstijden. Maar nog belangrijker wij zorgen ervoor dat u goed gevonden wordt puur organisch of door gebruik te maken van adwords.

Wilt u ook goed gevonden worden

Wij van VakOpticiens weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed gevonden te worden op internet. Maar weten ook dat heel veel bedrijven veel beloven en weinig waarmaken. Wij van VakOpticiens zijn anders. Voor en door VakOpticiens. Wij zijn er voor u. Laat u door ons een website maken. Wordt deze website geheel SEO geoptimaliseerd waardoor u goed gevonden wordt op internet.Uw website wordt elke maand geüpdatet, seo geoptimaliseerd en waar nodig aangepast. U heeft er totaal geen omkijken meer naar zo simpel kan het zijn.