Oscar’s Optiek Zoetermeer

Oscar’s Optiek in Zoetermeer heft zijn deuren in 2013 geopend en dat is toch echt wel een verrijking in het optieklandschap! Bij deze echte Vakopticien bent u in de juiste handen voor uw nieuwe bril.

Zeer exclusieve collecties

Hier geen standaard monturen maar enkel en allen het beste. Niet alleen het beste voor u maar ook zeker voor de natuur! Wat dacht u van de monturen van Sea2see? Dit zijn monturen die zijn vervaardigd van uit de oceaan geredde visnetten. Bij Oscar’s is een behoorlijk deel van de collectie monturen gemaakt van duurzame of hergebruikte materialen!

1 uur service speciaal voor u

Omdat ze bij Oscar’s optiek begrijpen dat wanneer u een nieuwe bril heeft uitgezocht u deze dan ook zo snel mogelijk wilt hebben is er speciaal voor u de 1 uur service. Door vele glazen in de verschillende oogsterkte ‘s op voorraad te hebben kunt u vaak al heel snel genieten van uw nieuwe bril. Of wat dacht u wanneer u een ongelukje heeft gehad met uw bril? Oscars’s optiek zorgt dat u weer snel het juiste zicht heeft.

Slecht ter been?

Bent u slecht ter been of door een andere reden niet in staat om zelf bij de winkel te komen?
Geen enkel probleem bij Oscars’s Optiek! Op afspraak komt deze vakopticien gewoon bij u thuis om de oogmeting te verrichten en uiteraard neemt hij dan meteen een ruime collectie brilmonturen mee zodat ook u geholpen bent!

Zelfs voor de CBR rijbewijskeuring is dit het juiste adres

Eens in de 2 weken heeft een oogarts proaktijk in de winkel van Oscar’s Optiek. Hier kunt u dan de ogentest laten doen die u kunt gebruiken voor de aanvraag of verlenging van uw rijbewijs!

Al met al een echte Vakopticien!

Kom ook eens kijken in deze winkel.

Oscar’s Optiek

Oscar’s OptiekPilatusdam 11-A
2712 BD Zoetermeer

079 – 737 00 75

Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *