Rustig de tijd om uw bril uit te zoeken

Toman optiek in Heemskerk bevindt zich op het gezellige Europlein waar parkeren nog gratis kan en u dus alle tijd heeft om uw bril of contactlenzen aan te laten meten. En tijd zal er genomen worden in deze winkel want hier begrijpen ze echt dat uw ogen belangrijk genoeg zijn om daarbij niets te overhaasten. Om deze reden gebruiken ze hier dan ook de meest hoogwaardige apparatuur van onder ander Carl Zeiss om uw ogen te meten.

Toman optiek, een echtpaar vol met passie

Toman optiek is in handen van de goedlachse Mario en zijn vrouw Marianne Toman. Dit is een echtpaar waar het optiekvak in het bloed zit en waarvan u op aan kunt. Mario is gediplomeerd opticien en altijd bezig zich te verdiepen in de nieuwste technieken. Van de oogmeting tot aan het inslijpen van de brillenglazen gebeurt allemaal in deze mooie winkel.

Ook in de zon alleen maar kwaliteit

Natuurlijk zorgt Toman optiek dat wanneer de zon schijnt u goed beschermd bent met een zonnebril die aan de hoogste eisen voldoet. Het is dan ook niet voor niets dat Toman Optiek officieel dealer is van het beroemde zonnebrillen merk Serengeti.

Serengeti is over de hele wereld bekend om de combinatie die zij hebben weten te maken tussen modieuze, stijlvolle brillen en de allerbeste technieken. Waardoor dit zonnebrillen zijn met het hoogste kijkcomfort en bescherming voor uw ogen

Service hoog in het vaandel

Dit is weer zo´n echte vakopticien waar ouderwetse service nog hoog in het vaandel staat. Toman optiek is zo´n winkel waar voorop staat dat u een tevreden klant bent. Ook zo´n mooi voorbeeld van service is de pasfoto´s die hier gemaakt kunnen worden.  Zodat u niet de binnenstad in hoeft wanneer u die nodig heeft.

Kom eens genieten van de heerlijke koffie die hier geschonken wordt en ervaar hoe een bril of contactlenzen aanschaffen ook kan zijn

VakOpticien Toman Optiek

Toman OptiekEuropaplein 31
1966 WB Heemskerk

0251-237 427
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *