Pro optiek geeft echt advies

Pro Optiek is een echte vakopticien. Deze winkel die geleid wordt door Tonnie en Hilda Reinders staat bekend om de persoonlijke aanpak. Belangrijk speerpunt in deze winkel is het kleur en styl advies wat gegeven wordt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar gelaatskleuren en wat voor kleding u draagt. Hierop krijgt u een passend advies welk montuur hier het beste bij zou passen.

Bij Pro Optiek wordt enkel gewerkt met de beste apparatuur

Let wanneer u deze winkel binnenkomt ook eens op de aanwezigheid van de meest geavanceerde meetapparatuur van onder ander Carl Zeiss. Het is niet voor niets dat Pro Optiek een opleidingscentrum is waar opticiens opgeleid worden.

Alles straalt aandacht uit

Wanneer je langs de grote etalages van Pro optiek loopt valt kan je er niet omheen dat hier nog echt met aandacht en passie wordt gewerkt. Aan alles is hier gedacht van de rolstoelvriendelijke ingang tot aan de beste kop koffie. Hier is de klant nog echt welkom en word er alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen

Voor alle leeftijden de juiste winkel

Hier is het voor elke leeftijd een feest om een nieuwe bril uit te zoeken. Tonnie en hilda bezoeken samen met hun personeel veel beurzen om te zorgen dat ze altijd een goede collectie hebben die van deze tijd is en voor zowel jong als oud.

Liever contactlenzen ?

Wanneer u toch liever contactlenzen heeft bent u zeker op het juiste adres. Met de beste apparatuur worden u ogen gemeten door de contactlensspecialist die doormiddel van regelmatige bijscholingen altijd op de hoogte is van de laatste technieken en daardoor als geen ander in staat is om u van de beste lenzen te voorzien. Ook hierbij wordt enkel met de beste producten gewerkt

Niet voor niets is de naam van deze winkel Pro Optiek. Hier werken alleen echte professionals die maar 1 ding willen en dat is dat u een tevreden klant bent.

Pro Optiek Leek

Pro OptiekSamuel Leviestraat 53
9351 BM Leek

0594 514 351
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *