Vroom & Nobbe in Diemen

Bij Vroom & Nobbe straalt de passie voor het vak er van af

Vroom & Nobbe in Diemen is een Vak opticien waar bij het binnenkomen van de winkel gelijk opvalt dat hier met enthousiasme word gewerkt. Bij binnenkomst wordt u begroet door Valentijn. Hier staat een ondernemer met hart voor de klant.

Hier geen gladde verkooppraatjes

Bij Vroom en Nobbe geen standaard verkooppraat maar altijd een eerlijk en oprecht advies. Valentijn begrijpt heel goed dat wanneer u tevreden bent over de aankoop van uw bril of contactlenzen, dit er voor zal zorgen dat u bij de volgende aankoop ook weer terug komt

Prijsbewust voor Kwaliteit

Om deze reden is er in deze winkel ook gekozen voor een beleid waarin kwaliteit word gecombineerd met een aantrekkelijke prijs. Hier kan iedereen terecht voor een bril, contactlenzen of een mooie zonnebril. Laat u ook eens verassen door de uitgebreide collectie die u hier zal vinden

Uitgebreide oogmeting om te zorgen voor een zo goed mogelijk kijkcomfort

In deze winkel geen oogmeting die binnen een bepaalde tijd klaar moet zijn. Hier word gewerkt door professionals die maar 1 ding willen en dat is zorgen dat alle producten die zij afleveren van topkwaliteit is. om deze reden zult u hier altijd een zeer uitgebreide oogmeting krijgen waar echt de tijd voor word genomen.

Makkelijke bereikbaarheid

Een groot pluspunt aan deze winkel is de goede bereikbaarheid. U kunt hier voor de deur parkeren met een parkeerschijf. Hierdoor geen dure parkeerkosten. Door deze goede bereikbaarheid is het de ideale winkel waar u terecht kunt wanneer u wat slechter ter been bent.

De moeite waard om te gaan kijken bij deze Vakopticien in Diemen Kom zelf eens ervaren hoe er hier gewerkt word en hoe kwaliteit bereikbaar is voor iedereen.

De koffie staat klaar bij deze Vakopticien

VakOpticien Vroom & Nobbe

Vroom & NobbeOuddiemerlaan 16
1111 HJ Diemen

020 690 1964
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *