Dagoptiek in Hoofddorp

Een Vakopticien die met recht trots is op zijn winkel

Dag Optiek in Hoofddorp heeft toch echt wel een heel bijzonder verhaal.
Deze winkel is in handen van eigenaar Umit Dag. Umit kwam ongeveer 20 jaar geleden als Koerdische vluchteling aan in Nederland. Door het zich heel snel aanleren van de taal ongelofelijk hard werken en een bewonderenswaardige instelling van keihard werken mag Umit zich sinds anderhalf jaar eigenaar noemen van deze prachtige winkel in het centrum van Hoofddorp.

Dag en nacht werken en leren om zo bij de top te horen

Umit begreep als geen ander dat als hij zijn dromen waar wilde maken hij daar keihard voor zou moeten gaan werken. Vanaf het begin dat hij in Nederland is begon hij meteen te werken en in zijn vrije te leren. Door te werken bij verschillende opticiens en oogartsen en daarnaast zijn diploma te gaan halen staat hij nu waar hij is en behoort Umit tot de beste opticiens van het land.

Oogmetingen enkel en alleen met geavanceerde apparatuur

Omdat bij Dag Optiek kwaliteit verkopen voor alles gaat is hier flink geïnvesteerd in de modernste apparatuur. Een samenwerking met Carl Zeiss waar de glazen vandaan komen heeft ervoor gezorgd dat hier niets aan het toeval wordt overgelaten. Oftewel werken met de beste apparatuur aangemeten door een specialist en vervolgens een product volgens de meest moderne technieken van dit moment. Dat is waar Dag Optiek voor staat.

Ook voor contactlenzen de juiste keuzen

Kiest u toch liever voor contactlenzen in plaats van een bril? Ook dan bent u bij Dag Optiek in hoofddorp aan het juiste adres. Umit heeft zich gespecialiseerd in het aanmeten hiervan en door middel van regelmatige bijscholing blijft hij ook goed op de hoogte van de nieuwste technieken op dit gebied. Ook met lenzen werkt Dag Optiek uiteraard enkel met de beste leveranciers!

Een wel hele uitgebreide collectie zonnebrillen

Kom ook eens kijken bij de uitgebreide collectie zonnebrillen. Voor elk budget zijn er hier kwalitatief hele goede en mooie zonnebrillen te vinden.

VakOpticien Dag Optiek

Dag OptiekConcourslaan 92
2132DK Hoofddorp

023 – 583 44 94
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *