Kijk! Knoester meester optiek

Kijk! Knoester meester optiek in Den Haag behoort zeker tot 1 van de mooiste winkels in het land. Een prachtige ruime winkel op de gezellige Frederik Hendriklaan in onze hofstad. Een winkel waar meteen vanaf binnenkomst duidelijk word dat hier mensen werken die elke dag met veel plezier en passie hun klanten helpen!

Hier alleen echte Vakopticiens

Kijk! Knoester meester optiek staat bekend in Den Haag en omstreken vanwege de kwaliteit die hier geleverd word. Dat geldt voor de collecties die hier in huis zijn zoals Alain Mikli, IC-Berlin, Lafont en Anne et Valentin maar ook zeker voor de oogmeting die zij hier uitvoeren. Echte opticiens die zich regelmatig laten bijscholen om voor u de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Ook de kinderen worden hier zeker niet vergeten

Wanneer u op zoek bent naar een kinderbril en er van verzekerd wilt zijn dat er een ruime keuze in geweldig leuke en kwalitatief perfecte kinderbrillen is Kijk! Knoester meester optiek het adres waar u zijn moet! Hier vindt u de grootse collectie uit de omgeving van onder andere Vingino.

De Kijk! Junior club is meer dan alleen een mooie bril uitzoeken. Wat dacht u ervan dat uw zoon of dochter zelf zijn bril mag maken en hier ook een diploma voor krijgt. Of de garantie waarbij er zelfs 70% vergoed word bij de eerste schade!

Natuurlijk hebben ze hier de beste contactlenzen

Dat ze hier ook lenzen aanbieden mag vanzelfsprekend zijn maar zoals u dat van een Vakopticien mag verwachten gaan ze hier nog een stapje verder door niet alleen de bekende zachte en harde lenzen aanbieden maar wat dacht u bijvoorbeeld van nachtlenzen? Met geavanceerde apparatuur word uw oog onderzocht en een lens aangepast die u in de nacht kunt dragen en die ervoor zorgen dat u op de dag heel goed en scherp kunt zien zonder dat u dan de lenzen draagt.

Maak eens kennis met het enthousiaste team van Kijk! Knoester meester optiek

Kom zelf eens ervaren hoe het team van deze winkel u laat weten hoe het is om in een winkel te komen waar met passie plezier en vakkennis gewerkt wordt.

VakOpticien Kijk!Knoester Meester optiek

Kijk!Knoester Meester optiekFrederik hendriklaan 228
2582 BL Den Haag

070 – 306 19 85
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *