Van den Berg’s optiek

Van den Berg’s optiek in Putten is wel 1 van de VakOpticiens met de grootste historie! Dit familiebedrijf bestaat als sinds 1936 en daardoor een begrip in Putten en omstreken. Uiteraard worden uw ogen hier door een gediplomeerd opticien gemeten

In een ontspannen en gemoedelijke sfeer de beste zorg voor uw ogen

Wat meteen opvalt wanneer je in deze winkel binnenstapt, is de vriendelijkheid en gastvrijheid van het personeel. Aan alles merk je dat hier mensen werken die passie hebben voor het optiekvak. Geen aangeleerde verkoop praatjes maar echte interesse. Niet voor niets dat dit familiebedrijf al zo lang bestaat

Mooie uitgebreide collectie monturen

Wanneer je langs rekken met monturen loopt zie je meteen dat ze er hier voor hebben gezorgd dat een ieder moet kunnen slagen. Een mooie afwisseling in heren, dames en kinderbrillen. Daarnaast een goede balans tussen hele uitgesproken monturen of juist rustige neutrale monturen. De medewerkers bij Van den Berg’s optiek zijn er ook in getraind om u goed te kunnen helpen bij de keuze voor het juiste montuur.

Dezelfde dag je bril nog klaar

Groot pluspunt in deze winkel is toch wel dat zij een grote voorraad in huis hebben met enkelvoudge glazen. Doordat er hier ook een eigen inslijpatelier is kan de verte, lees of kinderbril dezelfde dag al klaar zijn. Dus niet meer lang hoeven te wachten op uw nieuwe bril!

Natuurlijk ook voor uw lenzen naar Van den Berg’s optiek

Of het nu gaat om zachte, harde of multifocale lenzen. Bij deze vakopticien bent u in goede handen. Na een uitgebreid oogonderzoek worden deze lenzen door de contactlensspecialist aangepast. Laat u eens uitgebreid informeren in deze winkel.

Zonnebrillen voor iedereen

Een hele uitgebreide collectie zonnebrillen zult u ook hier vinden. Uiteraard allemaal met de beste UV bescherming en eventueel gepolariseerd! Voor de prijs hoeft u het niet te laten aangezien er hier al een goede zonnebril vanaf 25 euro verkrijgbaar is!

Kom snel eens voor echt goede oogzorg naar deze prachtige winkel

Van den Berg’s optiek

Van den Berg’s optiekKerkstraat 11
3882BM Putten

0341 35 15 64
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *