Louis Van Gelder

Louis Van Gelder opticien in Ede mag zich met recht Vakopticien noemen! De persoonlijke aanpak van deze gediplomeerde en ruim ervaren opticien. Maakt dat het erg prettig is om hier je bril of lenzen uit te zoeken.

Wat hebt u nou echt nodig?

Deze vraag is bij Louis Van Gelder Optiek een hele belangrijke. Hier geen standaard verkoop gesprek maar Louis zal altijd eerst beginnen met een hele uitgebreide oogmeting en vervolgens besproken wat uw wensen en behoeftes zijn. Pas daarna zal Louis met u bespreken wat daar een passende oplossing in is.

Een winkel met een hele ruime keuze

Louis Van Gelder heeft een wel hele ruime keuze in monturen van bekende modemerken zoals Ray-Ban en Superdry maar heeft ook hele mooie wat minder bekende merken in huis zoals bijvoorbeeld van de uit Londen afkomstige modeontwerper William Morris. Voorop in deze winkel staat dat alle brillen van kwalitatief hoogwaardige materialen zijn gemaakt en dat er voor elk budget een juist montuur te vinden is

Ook voor zonnebrillen bent u op het juiste adres

Louis Van Gelder is ook een officieel Ray-Ban dealer en heeft hierdoor een hele grote collectie in huis met Ray-Ban zonnebrillen. Heeft u een sterkte nodig kan er bij deze opticien zelfs een Ray-Ban met de officiële glazen op sterkte voor u worden gemaakt! Naast deze collectie kunt u hier ook terecht voor zonnebrillen van Redbull Eyewear of het Oostenrijkse merk HIS eyewear.

Toch liever een paar contactlenzen?

Draagt u liever een paar contactlenzen in plaats van een bril? Wees dan verzekerd van de beste aanpassing en ook hier een ruime keuze. Wat voor lenzen u ook nodig heeft bij Louis van Gelder zal je het altijd vinden.

Al met al is Louis van Gelder opticien in het mooie Ede een hele goede keuze wanneer u een opticien zoekt die een persoonlijke manier van omgang combineert met echte oogzorg en kwaliteit in de diensten en producten die hij hier levert.

Kom zelf eens een kijken onder het genot van een kop koffie of Luis Van Gelder Opticien voor u ook de beste keuze is.

Louis Van Gelder

Louis Van GelderParkweg 95
6717 HP Ede

0318 437 273
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *