Flevo Optiek Dronten

Flevo Optiek in Dronten mag zich met recht een Vakopticien noemen.

In deze prachtige winkel is er alleen maar plaats voor de beste oogzorg. Wanneer u hier uw ogen laat meten weet u zeker dat dit gebeurt door een gediplomeerd opticien die zich regelmatig laat bijscholen.

Niet voor niets is Flevo Optiek partner van oogziekenhuis zonnestraal

Flevo optiek heeft een samenwerking met oogziekenhuis zonnestraal wat onder andere betekend dat er iedere woensdagmiddag een orthoptiste van oogziekenhuis zonnestraal aanwezig speciaal voor een kinderspreekuur. Daarnaast bezoeken medewerkers van deze winkel regelmatig bijeenkomsten van dit oogziekenhuis om zodoende altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Flevo optiek werkt enkele en alleen met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur

Als Variluxspecialist laat deze vakopticien uiteraard niets aan het toeval over wanneer het gaat om het aanmeten van uw nieuwe brillenglazen. Zowel bij het opmeten van de juiste brilsterkte maar ook bij het aftekenen van uw nieuwe brillenglas wordt daarom met de nieuwste apparatuur gewerkt.
Mooi voorbeeld hiervan is de Visiooffice. Met dit systeem worden alle fysiologische parameters en gedragsparameters van de brildrager gemeten. Hierdoor krijgt u gepersonaliseerde brillenglazen, die perfect gecentreerd zijn.

Ook voor contactlenzen is dit het juiste adres

Bij deze optiek zaak is altijd een contactlensspecialist aanwezig die u kan adviseren bij de keuze voor de contactlens die het beste past bij uw wensen en behoeftes. Of het nu gaat om harde of zachte lenzen bij Flevo optiek werken ze alleen maar met de beste merken die er verkrijgbaar zijn.

Buiten topkwaliteit ook gewoonweg hele mooie monturen

Flevo optiek bezoekt nationale en internationale beurzen om daar de mooiste en beste monturen in te kopen. In deze winkel vindt u een grote en diverse collectie brilmonturen waardoor er voor iedereen het juiste montuur te vinden is. Laat u ook hierbij goed adviseren door de specialisten van Flevo optiek in Dronten.

Flevo Optiek Dronten

Flevo Optiek DrontenHet Ruim 49
8251EK Dronten

0321 314 349
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *