Gratis bril

Waarom vallen we zo graag voor het woord gratis?

Gratis Bril, gratis zonnebril of toch liever een paar gratis contactlenzen? Het lijkt er soms wel op dat bij de opticiens alles gratis is. Toch vreemd aangezien de meeste producten bij de opticien op maat worden gemaakt en het toch niet kan zijn dat die winkel van de lucht kan leven lijkt me. Maar het schijnt te werken neem ik maar aan als ik alle reclame-uitingen op de televisie voorbij zie komen.

Maar hoe gratis is het nou eigenlijk?

Als we er nou eens van uitgaan dat die winkelier zijn huur en personeel en dat soort kosten gewoon moet betalen. Ben ik toch benieuwd hoe een gratis bril dan kan? Na daar eens een onderzoekje naar te hebben verricht blijkt het toch niet helemaal, een gratis bril te zijn.

De zorgverzekeraar betaald mee aan uw gratis bril

Wanneer je goed kijkt naar de vele acties met de gratis bril of gratis contactlenzen. Blijkt dat het best kan zijn dat u zelf in de winkel niets hoeft te betalen voor uw bril. Maar dat de opticien deze wel voor u declareert bij de zorgverzekering. Op die manier lijkt de bril gratis maar zit de betaling gewoonweg bij de zorgverzekeraar. Wist u dat de factuur van elke opticien in Nederland hiervoor kan worden gebruikt?

Hoe zit het dan met die gratis 2 e bril?

Ook zo’n actie die met regelmaat voorbij lijkt te komen. Hierbij is het wel belangrijk om te kijken of deze gratis 2 e bril wel van hetzelfde materiaal is gemaakt. Let ook op of hier net zulke goede glazen inkomen als de eerste bril die u wel heeft betaald. Of worden hier toch iets wat voordeligere glazen in gedaan?

Op zich niet erg maar wel belangrijk om te weten denk ik. Daarnaast kan ik mij toch niet aan de indruk onttrekken. Dat wanneer ik de tweede bril gratis krijg ik voor de eerste teveel heb betaald.

Laat u eigen gedachten hier eens over gaan

Hoe mooi soms een gratis bril ook lijkt. Raad ik u toch aan hier eens goed naar te kijken of het nou wel echt een gratis bril is. Of dat u er toch eigenlijk gewoon voor hebt betaald. Is de bril echt helemaal gratis? Meteen doen lijkt me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *