Drivewear, wat is dat?

Drivewear is een meekleurend brillenglas achter de autoruit. Eindelijk

Zo kan het soms gaan! Ik had net een blog geschreven over meekleurende brillenglazen en de volgende dag stap ik bij Mario Toman in Heemskerk naar binnen die mij vol enthousiasme begint te vertellen over het Drivewear glas van Carl Zeiss. Wat blijkt nu dit is een meekleurend glas die wel werkt achter de autoruit!

Niet alleen op UV straling

Zoals al eerder geschreven werken traditionele meekleurende glazen niet achter de autoruit aangezien de autoruit de UV straling tegenhoud. Het glas van Zeiss blijkt niet alleen te werken op UV maar kleurt ook op door licht intensiteit! Dit is toch echt een topvinding waar heel veel mensen mee geholpen moeten zijn. Uit ervaring weet ik dat er veel vraag in de optiekwinkels is naar een meekleurend glas in de auto.

Ook bij slecht weer een topoplossing!

Goed bezig daar bij Carl Zeiss! Het drivewear glas is zo ontworpen dat bij grijs weer het glas een gele kleur heeft. Dit zorgt voor een optimaal zicht onder deze lichtomstandigheid. Wanneer de zon gaat schijnen kleurt dit glas naar rood-bruin wat bij deze lichtintensiteit weer zorgt voor een optimaal zicht!

Polarisatiefilter maakt het helemaal af

Om alle hinderlijke schitteringen nog eens weg te halen bevat dit glas zelfs een polarisatiefilter die zich ook aanpast aan de lichtintensiteit. Hoe donkerder het glas hoe hoger de polariserende werking van dit revolutionaire brillenglas.

Ook nog in verschillende uitvoeringen te krijgen

Dit brillenglas is zowel in een enkelvoudig en multifocaal glas verkrijgbaar. De binnenkant kan ook nog eens ontspiegeld wat er weer voor zorgt dat de optische prestaties omhoog gaan.

Dit lijkt mij een glas waar een hoop consumenten erg veel baat bij kunnen hebben. Bezoek eens uw eigen vakopticien om u uitgebreid te laten informeren over dit meekleurend brillenglas die dus wel werkt achter de autoruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *