Bril als modeaccessoire

Een bril is veel meer dan alleen een optisch hulpmiddel

Een bril is allang niet meer alleen een goed optisch hulpmiddel maar steeds vaker een modeaccessoire. Grote modeontwerpers zoals bijvoorbeeld Prada, Dolce en Gabanna, Gucci hebben hun naam verbonden aan een eigen Monturenlijn.

Ana Hickmann is hier ook zo’n voorbeeld van

Ana Hickmann is al jarenlang 1 van werelds meest beroemde topmodellen. De van oorsprong uit Brazilie afkomstige dame is onder andere het boegbeeld van merken als Victoria’s secret en Lóreal. Maar ook vele andere merken maken graag gebruik van dit internationale topmodel. Naast Topmodel is Ana hickmann ook televisie presentatrice en zakenvrouw
Dit topmodel komt u tegen in toonaangevende modebladen zoals de Voque, Marie Claire en niet te vergeten de Elle. Zij heeft haar naam ook verbonden met een eigen monturen en zonnebrillenlijn.

Ook brillen zonder sterkte

Doordat de bril dus ook als modeaccessoire gebruikt wordt is het zeker niet ongebruikelijk meer dat bij de opticien Brillen zonder sterkte worden aangeschaft. Op deze manier is het een modeaccesoire waar iedereen gebruik van kan maken. Veel opticiens spelen hier ook op in door in hun collectie te zorgen voor een goed uitgebalanceerde keuze passend bij een ieder zijn eigen stijl.

Wat is nou mij eigen stijl?

Deze vraag stellen veel mensen zich vaak. Men wil wel eens een andere stijl dan men gewend is maar weten niet zo goed wat en hoe dan. Ook hierin kunt u zich door de opticien als geen ander laten helpen. Deze is namelijk door het bezoeken van internationale beurzen goed op de hoogte van het modebeeld maar ook door zijn kennis in staat te kijken wat voor een kleur het beste past bij uw gelaatskleur. Een bril is hierdoor een heel goed begin om een nieuwe en eigen stijl te gaan ontwikkelen. Laat u ook maar eens verassen door uw vakopticien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *